Avancem tots junts cap a una ciutat més oberta, transparent i participativa.

L'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat un nou Reglament de Participació Ciutadana, document que consolida, regula i amplia els drets de santcugatencs i santcugatenques en matèria participativa.

Fidel a la seva vocació de transparència, amb aquest nou reglament l'Ajuntament reforça notablement el caràcter participatiu de la ciutat, tot posant a disposició d'entitats, associacions de veïns i ciutadans a títol individual un ampli ventall d'eines i plataformes per mitjà de les quals fer arribar a l'Ajuntament les seves opinions, suggeriments i propostes de futur. Espais com el Consell de Ciutat, els Consells de Barri i els Consells Sectorials tenen per objectiu seguir aprofundint en la voluntat de permeabilitat a les demandes santcugatenques del govern de la ciutat.

Aquest web té la voluntat d'esdevenir espai de referència i consulta per a tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat, amb informació exhaustiva i detallada sobre els canals i formats de participació que preveu el nou reglament.

Entre tots, farem de Sant Cugat una ciutat cada cop més participativa.

 Reglament de participació ciutadana

 

© Ajuntament Sant Cugat - Pl. de la Vila, 1 - 08190 Sant Cugat del Valles, Barcelona - T. 93 565 70 00 - 010